diumenge, 31 de maig de 2009

Obsessió viatgera

Potser és cosa de la primavera, del bon temps, del sol. Serà cosa del calendari, dels companys que t’ho encomanen o vés a saber què, però si gran part de l’any vivim pensant en el proper cap de setmana, ara la fita són les vacances.

Comencen amb un rau rau, una idea indefinida, un somni. Però van passant dies i la seva proximitat es cobra el preu. Les idees es converteixen en plans, els pensaments en fixació. Fas números a veure quants dies queden, fas números a veure quan et pots gastar. Fas plans a veure on t’escapes, fas plans a veure quan marxar.

Comences a llegir alguna cosa del destí en qüestió, i aleshores ja estàs llest. Tot comença a prendre forma, i perillosament, els paisatges entren al teu imaginari. Rondes per allà espiritualment, t’imagines dins les imatges que veus, els relats que llegeixes, i et cal imperiosament anar-hi.

Aquest any farem les vacances al Setembre, esquivant el tediós mes d’August, de manera que ens queda molt temps per endavant. Molt temps per fer plans, per carregar-se d’il·lusió, per rondar la obsessió ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada