dissabte, 29 d’agost de 2009

Plans de vacances


El quatre de setembre a les tres de la tarda agafem les vacances. Unes hores després, a dos quarts de nou del vespre, ja estarem maletes en mà fent cua per embarcar-nos cap al sud. L’endemà a mig matí estarem a Windhoek (Namíbia) després de passar per París i Johannesburg.

Ens espera un 4x4 amb tenda incorporada al sostre per a recórrer les arenes del desert del Namib i la costa dels esquelets, per acostar-nos als Himbes de pell d’argila a les cataractes d’Epupa i gaudir de la fauna del parc nacional d’Etosha. Seguirem cap al corredor del Caprivi i ens endinsarem a Botswana per explorar el delta del Okavango, a la recerca de la vida salvatge de la reserva de Moremi o el parc de Chobe, enmig la terra dels Sans. Continuarem cap a les planúries de sal de les Makgadikgadi Pans per arribar fins als baobabs de l’illa de Kubu i acostar-nos al Kalahari, i per acabar, anirem cap a Zàmbia a descansar uns dies a Livingstone, enfront les cataractes Victòria.

El tres d’octubre arribarem a Barcelona, previsiblement cansats, però esperem que terriblement satisfets. No sé quines cobertures informàtiques trobarem per allà, ni si podré enviar-vos els meus cops de ploma des d’algun cibercafé de l’Àfrica Austral. Si més no, la meva llibreta ve amb mi, i en els vespres de descans sota el cel roig segur que sentiré la crida de la ploma.

3 comentaris:

  1. Ostres, peazo viatge... i de tot un mes!! Encara que no trobis connexió a internet, segur que a la tornada tens material per explicar-nos muntanyes de coses. Bon viatge, a disfrutar-lo!

    ResponElimina
  2. Ostres noi, no saps les ganes que en tinc ...
    Ja us explicaré coses, ja. Ens llegim.

    P.S.: Ep, hauràs d'enviar un resum pels setembrers!

    ResponElimina