dimarts, 11 d’agost de 2009

Tancat per segrest acrílic

El primer que vam fer quan vam comprar el pis va ser rentar-li la cara a base de pintura. Les parets estaven estucades de punta a punta, i vam decidir rascar-les senceres abans de pintar. La feinada que ens va donar és d’aquelles que només es poden capejar amb la il·lusió de la primera llar, i tot i així, acabes pensant que no ho faràs mai més. T’equivoques.

L’hivern passat ens vam començar a plantejar que li calia una nova rentada de cara, que ja tocava. En principi havia de ser per Nadal, però entre una cosa i l’altra al final no vam fer res de res. Així que aprofitant que les nostres vacances no arriben fins al setembre ens hi hem aventurat durant aquest mes d’agost.

Coi, estic segrestat enmig dels pots de pintura, amb trastos per tot arreu i físicament matxucat. I el cert és que el fet de pintar en sí mateix no implica massa feina, però una cosa és pintar un pis buit i una altra de ben diferent és embolicar la troca amb el pis en ple rendiment. Així que si em queixava de l’escàs temps lliure que tinc quan se suposa que en tinc, ara ja ni us ho explico. Només em queda l’estudi, afortunadament, però em fa més por que una pedregada. Això és una mena de santuari, amb els ordinadors i la biblioteca, i desmuntar l’escriptori i els prestatges se’m fa una muntanya. És l’últim pas, però serà tot un repte.

Mentrestant hauré de penjar un missatge en aquesta finestra virtual, i en comptes de posar-hi el clàssic Tancat per vacances, hi hauré de penjar un que digui Tancat per segrest acrílic. Vaja, pinto amb pintura plàstica, però espero que em permeteu la llicència artística.

3 comentaris:

 1. Buf, Joan, us ben planyo! De fet, estic especialment sensible amb el tema "pis" en general, després de la recent mudança. Ara, una cosa sí et dic: desmuntar lleixes, treure llibres i papers, despenjar quadres i pósters... tot plegat, malgrat ser una feinada del quinze, va genial per fer neteges integrals. Quin no es conforma... :-)

  ResponElimina
 2. Mentre no sigui tancat per coma acrílic... el coma etílic el descarto... Salut!

  ResponElimina
 3. Salut,

  Ai, ai. Més de tres setmanes per un coi de pis d'escassos setanta metres. I encara tinc tota la literatura repartida pel pis. Quina feinada! Això sí, la neteja integral s'agraeix, i això ja és un què.

  Afortunadament la cosa no era tan greu com per tirar a l'alcohol. Esnifant pintura ja n'hi havia prou!

  ResponElimina