divendres, 9 d’octubre de 2009

Capítol 12.854: Animals perillosos

Torno a la rutina diària després de perdre'm ben bé una trentena d'episodis d'aquesta telenovel·la absurda. Si fa no fa, tot segueix igual. La crisi, la grip, la sentència del constitucional sobre l'estatut ... Tot semblava a punt de resoldre's, però els episodis han anat passant i res de significatiu sota el sol. No sé perquè em sorprèn.

A la capital del reino tres diputats abandonen el seu partit, però segueixen ocupant escó i aferrats a la immunitat, així no s'han d'estrènyer la corretja. I per aquí prop, la música ha esquivat el protocol i lluny de tranquil·litzar les feres, sembla haver-les alterat.

Potser és el meu bagatge viatger, però m'espanten més els xoriços que els lleons. Sobretot si, mentre uns amb prou feines remenen entre quatre gallines mortes, els altres arramben amb tot el que poden sense miraments ni escrúpols. A més d'un li recomanaria un viatget com el que m'ha allunyat de la telenovel·la. Potser aprendrien a distingir entre un lleó i un gos, i de passada, potser se n'adonarien que l'animal més perillós segueix tenint només dues potes.

1 comentari:

  1. Molt pertinent l'última frase del teu post. Sense sortir de les fronteres "pàtries", tindriem desenes d'exemples de perillosos animals de dues potes. Una desgràcia, ens tenen envoltats.

    Bentornats, malgrat tot.

    ResponElimina