dijous, 21 de gener de 2010

Estrenant imatge


Ben aviat farà un any que vaig començar a abocar les meves dèries en aquest espai. Tenia pressa per desempallegar-me del silenci de les meves lletres. Tenia pressa per redactar, abocar i seguir redactant. La versió base que m'oferien em va semblar correcte, però a mesura que ha avançat el temps, la necessitat de personalitzar-lo una mica més s'ha fet peremptòria.

I aquí ho tenim. El Cops de Ploma intenta fer un salt endavant oferint una millor imatge. Podeu estar ben segurs que pel que fa als continguts també provaré de millorar una mica cada dia, però aquí ja no puc garantir res!

3 comentaris:

 1. Nova imatge aprovada per votació popular! M'agrada.

  No sé si et passarà igual, a tu, però jo he necessitat anar modificant el blog, de tant en tant. De fet, molt que l'he modificat! Va començar sent Quina mandra!, després va mutar a The Berlin Chronicles i, des de l'agost de 2008, In varietate concordia. Prou, quiet! :)

  Amb un fons i un altre, els habituals et seguirem llegint. Això ho tens garantit :-)

  ResponElimina
 2. Gràcies nois. Ha donat molta feina, però n'estic molt satisfet.

  El Cops de Ploma anirà patint canvis, segur, però crec que no canviaré de nom. Amb els meus n'hi ha prou!

  P.S.: Ferran, ja pots anar copiant a la pissarra 50 vegades bloc, bloc, bloc ... :P

  ResponElimina