diumenge, 24 de gener de 2010

Primer aniversari


Avui fa just un any que el Cops de Ploma treia el cap a la xarxa. Va néixer l'any del bou, el treballador incansable, sota el signe d'aquari, l'obstinat inconformista i de la mà d'un felí meitat lleó meitat tigre. Quina barreja.

El que us puc assegurar és que aquest bloc pretén ser realista i treballador, i també pretén sorprendre de tant en tant, potser sent una mica extravagant en algunes opinions. Pretén pensar i incitar a pensar, i sense ser complicat ni ingenu, posar sobre la taula l'estranya quotidianitat social en la que vivim. Aquest és un bloc marcadament inconformista, que busca experimentar en l'ànima mateixa de les lletres per arribar a sondejar el seu propi misteri.

Però tot just camina, insegur encara, i provant de llençar les primeres paraules balbotejades. Amb tot però, a la criatura se li intueixen les vocals d'un caràcter actiu, ecològic, independent, obsessiu i tal vegada utòpic. I li han sortit ja les primeres dents, amb les que gaudeix llençant mossegades de justícia poètica. Per molts anys, espero.

3 comentaris:

 1. Per molts anys!!! Nosaltres seguirem esperant les croniques, les espurnes, les mossegades ... per aixi poder-les llegir i com sempre aprendre.
  Núria

  ResponElimina
 2. Per molts anys, sí! Volem celebració quan torneu del viatge! :-)

  ResponElimina
 3. Gràcies un cop més.

  Miraré d'estar a l'alçada de les expectatives. En quan a la celebració ... m'hi apunto, però no se m'acut com coi es fa una cosa així dins la xarxa!

  ResponElimina