diumenge, 17 de gener de 2010

Vacances per sorpresa


Fins fa poc treballava en una empresa amb calendari fixe, de manera que encara que la meva dona tingués flexibilitat, es veia abocada a programar les seves vacances en funció de les meves sense poder gaudir de l'autonomia que aporta un calendari flexible. Però ara, per primer cop en molts anys ens trobem davant la tessitura de tenir tots dos un calendari lliure, on podem encabir-hi les vacances a voluntat. I ens hem llençat a l'intent de cremar les naus.

No deixa de ser curiós que el darrer missatge d'aquest bloc estigui relacionat amb Egipte, perquè després que la noia hagi remenat el que no està escrit, marxem cap allà la setmana vinent. Seran deu dies per a recórrer el Nahr an Nīl (el Nil, es clar), d'Al Qahirah (El Caire) fins a Abū Sunbul, (Abu Simbel) visitant les meravelles de l'antiguitat. Ha estat una mena de sorpresa, perquè a priori no en teníem intenció. Però ha sorgit la oportunitat, i ens hi hem llençat de cap.

Marxem el proper dissabte, així que són ben bé unes vacances per sorpresa.

3 comentaris:

 1. Marta, la meva dona, hi va estar 7 dies pel pont de desembre; resultat: "el millor viatge de la meva vida...", va dir en tornar.
  Espero torneu amb les mateixes sensacions...
  A gaudir-ho !!!

  ResponElimina
 2. TXABI:
  No puc evitar-ho. El millor viatge ... sola ... mmmm ... ^^ No sé si t'ho hauries de prendre una mica més seriosament això!

  Ep, conyes a part, moltes gràcies. Ja en faré alguna crònica.

  ResponElimina
 3. Ostres, dies sense passar per casa teva (ni de cap blocàire, de fet; són dies moguts), i ara veig que ahir veu marxar cap a terres més càlides!

  Espero que estigueu disfrutant molt; llegirem les teves (segures) cròniques post viatge.

  ResponElimina