dissabte, 6 de març de 2010

Noves oportunitats

Fa mesos que la marató de demà és un clar referent en la meva agenda, però si abans d'ahir es tractava sens dubte de la fita més destacada, a hores d'ara ja no n'estic tant segur. De vegades la vida és cruel i s'encarrega de posar sobre la taula qüestions que deixen tota la resta en pura anècdota. Així ha estat, i el cap de setmana de respòs i concentració esportiva s'ha convertit en una sèrie d'anades i vingudes a l'hospital, amb un idil·li entre mon pare i les orelles del llop. Afortunadament, la cosa no sembla que hagi de passar de l'ensurt, tindrà una nova oportunitat, però l'avís és clar.

Demà seré a la sortida però, per bé o per mal, tindré el cap a una altra banda. Acabo d'enllestir la preparació de tot l'atrezzo per a l'ocasió. El xip ja és a les sabatilles, la roba sobre la cadira i el pulsòmetre carregat. Però una marató és una cursa mental, i m'hagués agradat afrontar-la amb una mica més de tranquil·litat. Sembla que aquest cop no podrà ser. Al cap i a la fi, tots plegats haurem d'esperar noves oportunitats per a fer les coses millor.

4 comentaris:

 1. Si de moment no ha estat més que un ensurt no t'has de preocupar. Deixa certs temes i concentra't en la cursa, que el teu esforç t'ha costat arribar-hi. A la tarda ja tindràs temps de preocupar-te pel que és realment important.

  ResponElimina
 2. Moltes gràcies pels ànims, i per passar-te per aquesta casa.

  De debò, gràcies.

  ResponElimina
 3. Osti tu, no he llegit fins avui (dilluns 8) aquesta entrada...
  Me'n alegro de que es tractés només d'un ensurt.
  Ánims !.

  ResponElimina
 4. Gràcies Txabi. Ha estat un ensurt bastant important, la veritat. I encara que quedi en res, no deixa de ser un avís del que pot venir si no fa bondat ... A veure si n'aprenem alguna cosa.

  ResponElimina