dilluns, 7 de juny de 2010

Retroaliment

Estic enllestint el darrer treball universitari del semestre, concretament d'Estudis Literaris i Tecnologies Digitals. Com podeu comprendre, vist el nom de l'assignatura, treballem sobre la incidència de les noves tecnologies aplicades a la literatura. I en aquest darrer treball se'ns demana que ens llancem de cap i provem de ser creatius amb una eina tan vistosa com desconcertant: Glogster.

Així que he decidit fer una mena de treball de retroalimentació, aprofitant el debat que es va generar al voltant de la interpretació del poema Dolça fetillera, que vaig penjar aquí mateix. I per acabar de tancar el cercle no se m'ha acudit res millor que crear una mena de bucle referencial per marejar-vos una mica.

Ja vaig dir en el seu dia que parlava del mite de Persèfone, d'aquella primavera que no acabava d'arribar i del negre futur que les notícies ens aboquen a diari, així que no faig més que repetir-me, insistir i retroalimentar l'obra. Manies persecutòries d'algú que aspira a escriure? Qui sap, tal vegada.

Podeu veure el pòster aquí.

3 comentaris:

 1. No només hi aspires; ho fas.

  Quan l'he vist, amb la presentació, m'has recordat una versió moderna d'en Salvat Ppasseit. I això no és una mala notícia, crec.

  *Sànset*

  ResponElimina
 2. Dec ser d'un altre planeta , primera vegada q en sento a parlar , ja hi he anat i es divertit, pero no se xq serveix? gracies, cada dia s'aprenen coses noves!!!!!

  ResponElimina
 3. SÀNSET, ostres no. M'afalaga que et recordi en Papasseit, però em sembla que em queda molt camí per recórrer per aspirar a una semblança.planeta

  ROSA, lamento dir-t'ho però no ets d'un altre planeta, no. Servir, servir ... no serveix per gran cosa, la veritat. Simplement afegir llum i color al text. Un pòster multimèdia i prou, però amb possibilitat d'incloure música, vídeos, enllaços ... Segur que els adolescents hi troben més sentit que nosaltres, és clar. Però es tracta simplement d'entreteniment.

  ResponElimina