dimarts, 22 de juny de 2010

Teranyines

Us tinc abandonats, sí. Ja sé que la majoria teniu aixopluc en altres cases, però això no treu que pretereixi aquesta, no. I a hores d'ara això comença a estar ple de teranyines que convé torcar. Entre els treballs finals, els exàmens i l'abducció literària, aquest racó ha quedat empoquit, broix i balmat.
Ho sé, sé que quan em poso culte semblo pedant. I en canvi sentim a diari *buenu, *puès i *tenir que i aquí no ha passat res. Coses de parlar una llengua condemnada.

En fi, que no us emprenyo massa que no tinc temps, que encara he de preparar la bossa, que demà marxem directes de la taleia, ja lliures d'instrucció lletrada, a gaudir del meu pont onomàstic. Coca a l'engròs i un resquitx de pastís, tal vegada, per saginar l'ànima. I quan torni, que tornaré, m'hauré d'empitrar per treure les teranyines d'aquest recer de lletres. Qui sap, potser a cop de flama, més que no pas de ploma.

7 comentaris:

 1. Tot admetent que no coneixia el significat de cap dels cinc mots que ens assenyales, amb el cap cot per la vergonya, però cofoï d'il.lusió per haver-ne après el significat, et dic, gràcies, docte amic (docte? hmmm...), per fer-nos a mans els teus coneixements!

  I dit això, naturalment, et desitjo un Sant Tu esplendorós, farcit de coca i pastís, i que sigui per molts anys!

  ResponElimina
 2. Més que pedant sembla que et posis melodramàtic, home! Les obligacions ens poden, no s'hi pot fer més. El blog és plaer, o necessitat, però mai obligació. D'obligacions ja en tenim massa. Que vagi bé el pont, felicitat pel sant, i compte amb la coca i el pastís, que després també te'ls hauràs de treure de sobre amb flames, en aquest cas, entrenant.

  ResponElimina
 3. Home, pensa que s'acosta l'estiu i si els Forestals t'enganxen fent ves-a-saber-què amb un metxeru et caurà el pel!

  Bona festa i felicitats per endavant!

  *Sànset*

  ResponElimina
 4. Falta encara una mitja horeta pel 24, però és que me'n vaig: Que tinguis un bon dia ! (ho celebris o no...)

  ResponElimina
 5. FERRAN, docte és plenament correcte tot i que no sé si merescut.

  XEXU, sí oi? Bloc, bloc, bloc. Quatre dies d'aqueducte i tres entrenaments prop del mar amb remullada final. Piles renovades.

  SÀNSET, l'encenedor és només pels coets. Tu sí que ets un bon 'metxeru'. Incendiari, que ets un incendiari.

  TXABI, en una finestra virtual no vindrà pas de mitja hora.

  Gràcies nois, la revetlla de Sant Jo (i mira que de sant en tinc poquet, poquet) ha anat molt bé. Espero que tots plegats subscriviu la frase.

  ResponElimina
 6. Espero que hagis tornat amb un bonic cop de vent i no de foc - que la calor aixafa massa i en fa molta!! I no pateixis per les teranyines, plis plas, i això ja està escombrat ;)

  Sempre s'ha de fer el que un pot. Un petó! I per cert, felicitats pel sant, encara que dius que en tens poquet!!

  ResponElimina
 7. ULL DE CUC, a jutjar pel to de la meva pell crec que podria ben bé ser un cop de foc, sí. Torradet estic.

  ResponElimina