dilluns, 26 de juliol de 2010

Preparats, llestos ... ja!

Aquesta setmana Barcelona serà el centre de les mirades atlètiques de tot el món. No és un mundial de futbol, no, però els Campionats Europeus d'Atletisme no s'han celebrat mai al nostre país, ni al de l'oest tampoc. I això ens posa a l'aparador. Aquesta nit, a més, la cerimònia d'inauguració es duu a terme a la Font Màgica, i s'espera un acte impactant on la font i els atletes seran els grans protagonistes. Sent d'entrada lliure, poques excuses valen per a perdre-s'ho.

I de dimarts a diumenge la cita és a l'estadi olímpic de Montjuïc, on els atletes hauran de capejar la calor estiuenca de la ciutat comtal per atacar els rivals i el cronòmetre. Si us fa mandra calçar-vos les sabatilles i sortir a córrer, sempre podeu venir a seure una estona mentre els veiem suar, que encara em queden dues entrades per dissabte just al costat de les meves. Doncs això.

10 comentaris:

 1. No sóc gaire fan de l'atletisme i tampoc he vist a la ciutat una gran mobilització. Amb tot, esdeveniments així sempre ajuden a fer promoció de la ciutat, que ja va bé!

  ResponElimina
 2. Em fa moltíssima il·lusió i a més dimecres m'ho he montat per poder anar fins i tot al matí. Tinc una reunió de feina a Barcelona a les 15:30, per tant he demanat de no haver de pujar a l'UAB. Les de dissabte jo te les agafaria encantadíssima, però ja seré a Noruega. De totes maneres ho seguiré per la tele des d'allà que suposo que ho transmetran.

  ResponElimina
 3. Em sembla que jo ho seguiré des de casa, a través de l'ordinador. Em sembla que em farà menys mandra calçar-me les vambes que anar-ho a veure. Quan veig algun dia ennuvolat encara surto una estona. Però noi, és per morir-se sortir amb aquestes temperatures. A veure si baixa una mica, que sembla que sí.

  ResponElimina
 4. Després de veure la cerimònia d'inauguració, reebaixo les expectatives. A més, em temo que amb aquesta excusa ens voldran tornar a entaforar nacionalisme espanyol durant una llarga estona. Una rere l'altra, és que són insaciables!

  ResponElimina
 5. Buf, jo, Joan, em tindré més que prou amb les teves (eventuals) cròniques sobre l'esdeveniment. Digue'm mandrós. Però gràcies :)

  ResponElimina
 6. Jo, com el Xexu, des de casa, que ja suo prou al matí al gimnàs...

  ResponElimina
 7. Jo ja em cansaré. I nomésde veure-ho per la tele!

  És el que té ser un paio empàtic...

  *Sànset*

  ResponElimina
 8. ALBERT, jo sí que he vist ambient, però m'afecta a nivell professional, així que no puc jutjar de manera objectiva. I no pateixis, home, que no faran gran cosa.

  BELÉN, ostres, matí i tot, quin luxe. Ai, rodar per Noruega a l'estiu ha de ser un plaer. I a veure si ens veiem per l'estadi!

  XEXU, me n'alegro de sentir-te. Quina voluntat. Els maratonians acabaran ben galdosos amb aquestes temperatures.

  FERRAN, poques cròniques faré, que entenc que per més que m'apassioni, la cosa no dóna molt de sí, la veritat. Però és un plaer veure que durant uns dies l'atletisme tindrà un mínim pes als mitjans, potser alguna portada i tot, en comptes d'haver de buscar-lo en una trista columna a la pàgina 40.

  ZEL, al gimnàs és tan vàlid com a qualsevol altra lloc. I per la tele amb l'aire acondicionat tampoc està malament!

  SÀNSET, clar, i hauràs d'apaivagar la set a base de cervesa!

  ResponElimina
 9. Per cert, les entrades que em quedaven ja estan assignades. Així que, sentint-ho molt, ja no puc atendre l'allau de sol·licituds que m'heu fet ;P

  ResponElimina