dilluns, 12 de juliol de 2010

Trobada blocàire a Berlín

L'In varietate concordia és, probablement, el primer bloc que vaig començar a seguir sense tenir cap relació prèvia amb el seu creador. Amb el Ferran hi ha hagut sempre bona entesa, però de mica en mica, a base de comentaris i missatges de correu, puc dir que hem anat coneixent-nos fins a establir una bona amistat virtual.

Però fa poc aquest periodista enamorat de la capital alemanya ha aconseguit entabanar-nos definitivament per passar de la virtualitat a la realitat gràcies a la trobada berlinesa que té preparada. Així neix la primera trobada blocàire fora de Catalunya, que ha acabat mutant i creixent en concreció fins a esdevenir la 1.TBfC, que segur que té un nom equívoc, però que en tot cas serà la primera trobada, blocàire o no, a dins o a fora, d'aquells que ens decidim a anar cap a Berlín en el previsible fred de novembre. Òbviament, es tracta d'una trobada oberta a tothom, així que a veure si us hi animeu i engreixeu l'expedició. En Ferran ens ha promès exercir de guia turístic, així que cal treure'n profit.

I per muntar-la encara més grossa, paral·lelament tenim el concurs per a la recerca d'un logo que identifiqui aquesta trobada. Així que si voleu venir a Berlín sereu benvinguts però també teniu la possibilitat de participar-hi dissenyat un logotip per a la trobada. Qui s'hi anima?

8 comentaris:

 1. La gent ja es pot anar engrescant!

  Conec algú que avui m’ha dit : “ara em sap greu no haver anat a la manifestació del dissabte”. Al desembre molts diran: “ara em sap greu no haver anat a la trobada blogaire de Berlín”.

  Que reflexionin, que encara hi són a temps!

  *Sànset*

  ResponElimina
 2. Jo també era al carrer dissabte fent sentir la meva veu! I també estaré a Berlín compartint amb tots vosaltres la trobada blocaire, encara que vingui de retruc!
  Felicitats per la iniciativa del logo!

  ResponElimina
 3. SÀNSET, bona crida. Va, a la pissarra a escriure 'blocàire' 500 vegades. Ai, aquests nanos ...

  FERRAN, ja voldrien moltes realitats acostar-se a la virtualitat, ja. En fi, que ho solucionem aviat això. I res, home, gràcies a tu per muntar tot això.

  ARIANA, bonica, de retruc o com sigui, tu sempre ets benvinguda al meu costat. De fet, on aniria sense tu?
  Pel que fa a les felicitacions ... no haurien de ser pel Ferran?

  ResponElimina
 4. Ei, l'Ariana és la teva dona/companya, no? Hola Ariana!! :) (i, de passada, et torno a saludar a tu, Joan, hehe...)

  ResponElimina
 5. Ferran, sí, sí, és la meva dona/parella/companya, i venim junts a Berlín, sí. Som la lletra i la imatge i ens donem per saludats :P

  ResponElimina
 6. Ep!

  què he fet servir els termes que empra el Ferran! és culpa seva!

  Em nego a acatar!

  *Sànset*

  ResponElimina
 7. Hola Joan i Ariana (de retruc), no ens coneixem encara però veig que ens trobarem a Berlín al novembre!
  (al desembre no seré de les que diguin que me'n penedeixo de no haver-hi participat!)

  Passejaré per aquí per veure i llegir i conèixer una mica més els meu nous companys de viatge.

  Fins aviat!

  ResponElimina