dissabte, 2 d’octubre de 2010

Cowboys de muntanya

D'acord, estem menjant com uns animals, però en la nostra descàrrega cal afegir que ens estem fotent unes pallisses considerables. Als Coyote Buttes (The Wave, veure l'anterior missatge), vam caminar durant prop de cinc hores. Sota aquesta solana la cosa es fa més greu, però som gent previsora i per això un servidor carregava a la motxilla més de cinc litres d'aigua. Sembla que aquest temps no és gaire propi de la tardor, ni tan sols per aquí, però si l'estiu se'ns va negar a Califòrnia, a Arizona i Utah no vol abandonar-nos.

A Arches, Bryce i Zion (on som ara) la cosa ha estat similar. Llargues caminades per terrenys inaccessibles d'altra manera. Quatre i cinc hores, vuit a deu quilometres, forts desnivells... Les samarretes xopes, i la roba interior també malgrat el 6% d'humitat! Els parcs però, són magnífics, gegantins, increïbles, calorosos, però magnífics. Anem abillats com pistolers, un Stetson calat, botes (de muntanya), i a la cintura una pistolera per a carregar ... la càmera. Som a Utah, terra de grangers i mormons, però també terra de lladres i bandits com Butch Cassidy o Sundance Kid. Grandíssimes extensions de terrenys plenes de ranxos, vaques i cavalls enmig boscos frondosos, ranxeres carregades amb bales de palla i cowboys amb el mòbil a la cintura.

El nostre proper destí serà menys històric potser, però bastant més acolorit. Demà, potser demà passat, ens endinsarem de nou al desert. Deixem la conservadora Utah per entrar a la desenfadada Nevada, amb la ciutat nocturna més viva del món, Las Vegas. Qui sap, potser ens paguem el viatge.

*Missatge editat a posteriori. Podeu trobar les imatges aquí.

5 comentaris:

 1. Serà interessant de veure un recull de fotos, es clar si ets prou ràpid a desenfundar foraster.

  ResponElimina
 2. De moment tot està anant molt bé pel que veig, jo no me la jugaria massa a Las Vegas... i si veus en Grissom per allà, fuig corrents que sempre es carreguen algú si ell és a prop!

  ResponElimina
 3. Nevada! Vaig ser al llac Tahoe, fa moooolts anys... una zona molt bonica. Segur que esteu disfrutant com a nans, malgrat la calor, les hores de patejada i tot plegat. Bé per vosaltres i feu-nos enveja, feu-nos-en!

  ResponElimina
 4. Quin senyor viatge! Vigileu amb Las Vegas... potser el viatge us costa el doble :P

  ResponElimina
 5. GARBI, la velocitat en la gestió fotogràfica està renyida amb la quantitat ingent de fotografies que la meva senyora dispara. Això sí, dispara tan ràpid que qualsevol dia agafarà una tendinitis a l'índex!

  XEXU, no som gens jugadors, tot i que la ruleta ens agrada. Ens ho prenem com pagar una entrada per un espectacle. De'n Grissom ni rastre, afortunadament.

  FERRAN, No he conegut mai cap nan, però ho vam gaudir molt, sí. Ai, ara em faig enveja jo solet.

  DOOMMASTER, ui, ben fàcil és cremar la Visa a a la ciutat del pecat!

  ResponElimina