dilluns, 2 d’abril de 2012

Problemes tècnics


Sembla que amb les presses per fugir dels punts aliens em vaig descuidar d'anunciar-ho com cal i algú s'ha trobat que el Cops de Ploma no s'actualitzava en la seva llista. Així que faig un apunt crossa, tot just per anunciar-vos que l'adreça copsdeploma.blogspot.com deixa d'estar operativa, però podreu seguir trobant les meves dèries a la següent adreça:

No oblideu redirigir els vostres lectors de blocs a la nova adreça!!

13 comentaris:

 1. Miro de seguir l'enllaç i em diu que la pàgina no existeix. Haurem d'esperar a veure si funciona un o altre blog.

  ResponElimina
 2. XEXU, gràcies per la rapidesa. Crec que ara ja funciona com cal.

  ResponElimina
 3. Oops, Joan, acabo d'eliminar el blogspot.com i, a canvi, hi he posat el copsdeploma.cat... però no s'actualitza, surt a sota de tot del blogroll (els de la 1.TBfC, que és on et tinc a tú). No ho canvio de moment perquè ho vegis tú mateix.

  ResponElimina
 4. Jo crec que ja va; he eliminat el blogspot.com, he entrat a .cat i aquí estic.
  Del altra, ja me n'he oblidat...

  ResponElimina
 5. Ara mateix faré el canvi corresponent a la meva barra lateral. Per poder-hi entrar directament.

  ResponElimina
 6. Ara em sembla que sí, que ja funciona bé.

  ResponElimina
 7. FERRAN, he fet alguns canvis i ja està solucionat. De passada, a més, he actualitzat el feed anterior, així que em sembla que ni tan sols cal canviar res per a seguir al dia de les meves bestieses.

  TXABI, ben fet. Si has arribat sense problemes sembla que el títol de l'apunt ja no s'escau.

  JORDI, perfecte, directes a la gola del llop.

  ResponElimina
 8. Quina il·lu tenir un punt cat així :-)))

  Per casualitat saps si eines com el feedjit et reconeixen com a punt cat o si segueixes essent blogger.com.es i redireccionat a .cat?

  És que els que ens vàrem treure el .es, el feedjit ens segueix considerant com .es redireccionats a .com i no m'agrada gens ni mica.

  ResponElimina
 9. ASSUMPTA, no tinc molt clar com funciona, que encara m'hi estic barallant. M'ho he de mirar amb calma abans de veure per on venen els trets...

  TUMATEIXA, ben fet, doncs.

  JORDI, perfecte. Anem fent pam a pam.

  ResponElimina
 10. FRANCESC, he anant resolent els problemes, però alguns se m'ha resistit força...

  ResponElimina