diumenge, 17 de març de 2013

Marató de Barcelona: Tres


 Fotografia d'Ariana Casanovas

Sí, d'acord. No l'he preparat com cal, i per això m'ha tocat patir uns darrers quilòmetres complicats, però quan arribes al trenta-sis sense massa dificultats, senzillament, ja no pots rendir-te. M'ha passat pel cap aquesta idea, no us penseu, però justament perquè la cosa és complicada, m'he dit: Nano, si vols tornar-hi hauràs de tornar a fer tot això des de zero. I, esclar, he decidit acabar-la. Ja no venia d'aquí.

I aquí em teniu, baldat però satisfet. He assolit la meta de la Marató de Barcelona per tercera vegada, i això, per un simple corredor popular com jo, ja comença a fer patxoca. Així que ja em perdonareu si avui gallejo una mica, però què dimonis, crec que m'ho he guanyat.

10 comentaris:

 1. Baldat satisfet i ORGULLÓS. Felicitats

  ResponElimina
 2. Motius de pes per no rendir-se, el pensament de tornar a començar quan estàs tan a prop de l'objectiu t'ha de renovar les forces. Felicitats per la nova fita aconseguida, no perquè sigui ja la tercera és menys meritori acabar una prova tan dura.

  ResponElimina
 3. A més, si t'haguessis rendit no haguessis pogut fer aquest post fent el gallet ;)

  ResponElimina
 4. Sí home, sí! Estàs fet tot un campió.

  ResponElimina
 5. "Jodido pero contento"; aixì també vaig acabar jo, en la meva -també- tercera marató (després de Berlín, Sant Sebastià... i de fallar en la de Barcelona l'any 2011).
  S'ha de "patir" una marató per saber el què és patir... i jo, ahir, vaig patir de valent.El pastís d'aniversari d'avui (56 ja) l'he gaudit no saps cóm !
  Felicitats tri-maratoniá-gallet !
  (tu sí que valores el què has fet).

  ResponElimina
 6. Fantàstic, i no és gallejar, és la satisfacció de sentir-te a gust amb el què has viscut. I el més important és compartir aquesta alegria que quan ens omple, l'hem de repartir. Em fas envegeta, no t'ho negaré, però sana, mai més ben dit!!!
  Enhorabona Joan, i tots aquells que us entesteu en assolir els reptes!!!

  ResponElimina
 7. Desitjo que tota aquesta energia et faci feliç per molts anys.

  ResponElimina
 8. Quan ho vaig veure per la tele vaig pensar en tu.
  "Mira, potser en Joan és per aquí al mig" i... sí.

  ResponElimina
 9. Enhorabona per la fita aconseguida!!Tens tots els meus respectes. Creus que algun dia coincidirem a Hawaii??? (Berto)

  ResponElimina