dimarts, 23 d’abril de 2013

Rosa trencada


Rose, Rose, Rose, Red. - Hailey Rose Jones - Lindzie

Abans que el cavaller se n'adonés, la princesa li engrapà l'espasa i d'un cop sec li esberlà l'elm i, de passada, el cervell. El drac s'ho mirava sense entendre res. Però la princesa havia tingut temps de veure la magnífica biblioteca que posseïa la bèstia i el tracte exquisit que oferia a la cultura. El cavaller, en canvi, no sabia llegir. Qui era l'animal, doncs?

8 comentaris:

 1. Avui coincidim a donar una nova interpretació a la llegenda. Qui era més animal no ho sé, però el que era més bèstia sí que ho tinc clar.

  ResponElimina
 2. Una versió ben diferent.
  Una mica bèstia si que ho és. Pobre cavaller, potser amb un NO ja n'hi hauria hagut prou.

  ResponElimina
 3. Potser el pobre cavaller no sabia llegir perquè li faltava una princesa que li ensenyés...

  ResponElimina
 4. Als esportistes i guerrers no se'ls exigeix cultura: amb les gestes en tenen prou. En canvi, el drac s'està moltes hores a la cova i, és clar, ¿què ha de fer sinó llegir?

  ResponElimina
 5. Després del comentari de l'Olga, poca cosa puc afegir jo, pobret de mi. Només que potser, a més, si al cavaller li fan el control d'antidòping, encara donaria positiu...

  ResponElimina
 6. Un cop vaig llegir que en Saramago deia; "Tothom em diu que he de fer més exercici, però encara no he sentit mai que diguin a un esportista que ha de llegir més"!! Em va agradar molt, i va una mica amb el que diu l'Olga!!!
  Fa anys a l'escola vam fer la llegenda de Sant Jordi, i en comptes de drac teníem draga, i la princesa era una cavallera, que se´n va anar amb la draga. Va ser boníssim, els més petits no van entendre res!!!Però la posada en escena va ser espectacular!!! Aix, perdoneu l'atabalada!!!

  ResponElimina