dilluns, 26 de maig de 2014

Bufetades de debò


Desembre del 2011 (EFE / Madrid):
L'alcalde de Terrassa pren les regnes d'un PSC sota mínims amb el repte de reconstruir-lo.


Fa uns dies el pobre Pere deia haver rebut una hòstia davant la catedral sense necessitat de passar per l’eucaristia. Ho va explicar a tort i a dret a tot el que volia escoltar-lo i a alguns que no. Ho va repetir del dret i del revés, fent-ne escarufs i escarafalls, queixant-se del mal que li feia i reprovant la poca credibilitat que li atorgaven. Però quan se’n van saber els detalls, el greuge el va fer córrer a amagar el cap encara una mica més. Devia pensar que si al Mariano li funcionava doncs a ell també. I va callar per empènyer els dies creient que en unes setmanes la gent tornaria a fer el que havia fet sempre.

Ahir li van caure tres-cents cinquanta mil quatre-cents vuitanta-sis mastegots. Ho repetiré en xifres, no fos cas que us penséssiu que hi ha un error: 350.486 mansiules de res. Gleves en tota regla que li haurien d’haver escalfat la cara més que la senyora aquella dels draps bruts. Si més no, per vergonya.

Torneu a llegir el peu de foto. No, no cal dir res més.

12 comentaris:

 1. Aquest paio per mi que és imbècil. Però imbècil no d'insult, rollo eh, tu, imbècil, sinó imbècil de tu no hi ets tot, oi? És un tipus patètic.

  ResponElimina
  Respostes
  1. No, d'insult no, i ara... Hehehe. Jo el trobo insuls, i sense esma, però de vegades em fa llàstima i tot. Pobret, quin paper més galdós que li ha tocat.

   Ara, això sí, algun dia ens hauran d'explicar com (i perquè) el van triar per "liderar" el partit.

   Elimina
 2. És un tipus patètic, cert. Però també és molt necessari. És un dels que més està fent pel procés, començo a pensar que està a sou d'ERC... Dinamita la gran força i potencial dels socialistes, i envia les cares més amables, on més amables vol dir més properes al catalanisme, a l'òrbita dels republicans, per acabar de fer el transvasament de vots. PSC queda com a unionista i perden pistonada, només els voten els del PSOE. I ERC és més socialista que mai. Un pla perfecte. Gràcies Navarro.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Em sembla una anàlisi molt bondadosa. Sí, suposo que a tots ens ha passat pel cap, però... no em convenç. Massa recargolat, no trobes? El més habitual és que l'explicació més senzilla sigui la correcta. I això no el deixa en gaire bon paper, no.

   Elimina
 3. si no pren la mateixa linea que en Rubalcaba en cauran moltes mes

  ResponElimina
  Respostes
  1. Veurem el que passa en els propers dies, però de moment ell com si res. Això sí, es permet demanar als altres que reflexionin...

   Elimina
 4. Al col·legi on feia d'apoderada, un home deia que volia votar exclusivament el PSOE, no volia saber res del PSC. No sabia encara que són el mateix.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Bona, aquesta. Això també mostra qui els segueix votant...

   Elimina
 5. repte no superat! a no ser que realment sigui infiltrat d'un altre partit polític, en aquest cas, molt ben fet

  ResponElimina
  Respostes
  1. Realment, l'alternativa és nefasta. No sé que és pitjor, la ineptitud o la traïció.

   Elimina
 6. Ho té molt complicat aquest home.

  ResponElimina