divendres, 10 de febrer de 2017

Vuit anys i un dia


How to restore an antique Pedal Car Tylerham

D'ençà que vaig recuperar aquesta capsa de lletres del traster de l'oblit que no deixo de pensar-hi. Llegeixo per enèsima vegada escrits antics que potser m'haurien d'aixecar els colors, però que em desperten un deix de melangia per un temps que va ser i ja no. Per tot una de coses que han deixat petja en aquell qui sóc avui, que no s'entén sense tot allò. No em semblen caducs els apunts, i la majoria segueixen vigents per més que algunes referències a l'actualitat remota es perdin enllà. Les essències hi són, l'aroma roman.

Vull recuperar les bones-velles costums i, per tal que la joguina torni a lluir, cal dedicar-li una neteja en profunditat. Cal treure la pols, passar l'aspiradora, fregar i encerar, i potser també una mà de pintura i reajustar alguns cargols. Canviaré l'aspecte i el disseny, crearé seccions noves i reorientaré alguns continguts i, per damunt de tot, abocaré aquí la meva tinta sangonosa. Perquè si hi ha res que no ha canviat gens és la meva passió per les lletres i per abocar-me amb tot el que sóc a allò que realment vull. No sempre m'és fàcil saber que vull, però les lletres m'hi ajuden. Sense engrunes al calaix.

Repassant me n'adono del reclam del temps cronogràfic. Sempre m'ha fascinat el temps i les seves estranyes corbes juganeres. Però resulta que aquest blog neix un vint-i-quatre de gener, i se m'acut repescar-lo i fer-lo renéixer exactament vuit anys i un dia més tard.

Quines coses.

4 comentaris:

  1. 8 anys ja són tota una història. Sempre has sigut molt cerimoniós, i tot és més fàcil. Si et ve de gust tornar a escriure al blog, benvingut. Si vols canviar el disseny, benvingut serà també, encara que un canvi d'imatge no implica una més gran regularitat, pel que he vist per aquests mons virtuals, de vegades només són un intent d'engrescar-se de nou que no arriba a res. El més important és posar-se a la feina.

    ResponElimina
  2. doncs a per vuit més, que el que ve de gust no mata i fa molt de bé

    ResponElimina
  3. A veure quan durarà aquesta renaixença. Si, es un repte!

    ResponElimina